Rólunk

2013.-ban kezdtem el tanulni a dekoratőr szakmát. Ez a folyamat mai napig tart, egészen ameddig élek, ameddig ennek a szenvedélynek hódolok. Imádom az újdonságokat, nyitott vagyok az ismeretlenre is, szeretem feszegetni a határokat, kipróbálni, hogy mit tudok. A hétköznapjaimat is kitölti ez a „szerelem”, bújom a külföldi trendeket, új megoldásokat, amiket szeretek kipróbálni is. Imádom a tematikus esküvőket, a vintage stílust, az elegánst, a modernt, a romantikust, a barokkot, a retrót, a rusztikust… egyszóval az összeset! Mindent, amihez a kreativitásomat, kézügyességemet kell használni! Szívesen készítek élővirágból és művirágból is egyaránt díszeket! Tudom, hogy sokan nem szeretik a művirágot használni, de annyira szépek vannak már, aminek teljesen élővirág hatása van. Ezekből csodálatos dolgokat lehet készíteni!

Hogyan és hányan dolgozunk? Kezdem inkább a legelején. Aki minket megkeres, annak rengeteg lehetőséget kínálunk! Tudtok teljesen személyre szabott ajánlatot kérni tőlünk, amit egy személyes találkozó során átbeszélünk (mit szeretnétek, hány darabot…stb.) vagy akár telefonon, levél formájában is leírhatjátok az igényeket! Ez alapján készítünk egy árajánlatot. Ha ez tetszik és elfogadjátok, akkor szerződést írunk. A helyszínre mindig elmegyünk, szeretjük látni élőben is, úgy mindenkinek egyszerűbb. A nagy nap előtt mindig találkozunk legalább még egyszer, hogy újra átvegyük az egész dekorálás menetét. Általában előtte való nap készítjük el a vizes tűzőhabbal készült virágdíszeket, amiket kezelünk a megfelelő szerekkel, hűtjük és biztonságban tárolunk. Aznap reggel érkezünk a helyszínre, mindent kihelyezünk, elkészítjük a textildekorációt, ceremónia dekorációt, háttér dekorációt… stb. 1-2-3 segítővel dolgozom, attól függően, hogy mennyi mindent kell aznap csinálni!

Van lehetőség bérelni is eszközöket, díszeket nálunk. A legnépszerűbb ilyen dekorációs elemünk a virágfal.

Nagyon sokszor mutatnak a párok képeket, hogy „ilyet szeretnénk!” Ezzel sincs gond, nagyon szívesen elkészítünk bármit!
Szívvel lélekkel dolgozom/dolgozunk, ez az életem, a mindenem. Teljesen szerelemmunka ez Nekem! Imádom, hogy ezt csinálhatom, imádom, hogy egy ilyen gyönyörű esemény részese lehetek és „álmokat válthatok valóra”! Ha tetszik a bemutatkozásunk, nézd meg a munkáinkat! Bízom benne, hogy Mi készíthetjük életed legszebb napjára a dekorációt!


16652495 10210613698810996 200469569 n

    Berki Alexandra - dekoratőr